View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Oct 21, 2014 12:55 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 ap_search demo not working 
Author Message

Joined: Mon Jan 04, 2010 8:28 pm
Posts: 1
Hi,

I can't get the ap_search demo working (DSWifi 0.3.11 Latest Devkitpro)
If I specify an ip address (no DHCP) all goes well, but connecting with DHCP won't work.
I am searching for 2 days now but can't find what is wrong.

I did some research (for what it's worth):
After DHCP start sgIP_UDP_Sendpacket is called (repeadetly).
sgIP_UDP_RecvFrom quickly returns without doing any real work because of:
*snip*if(rec->incoming_queue==0) { //sgIP_UDP_ReceivePacket will assign mb to incoming qeue, nothing else *snip*
sgIP_UDP_ReceivePacket is not called anywhere, so this goes on until timeout...

I really could use some help with this...
Thanks

P.S.
I sent this as a support email too cuz I didn't know about this forum... Sorry about that...


Mon Jan 04, 2010 8:33 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.
Get devkitPro at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads