Gba Outputs

Posts that don't fit in the other forums
Post Reply
shawnbusker
Posts: 1
Joined: Tue Oct 18, 2011 11:08 pm

Gba Outputs

Post by shawnbusker » Tue Oct 18, 2011 11:11 pm

Does the gba have any harware I/O on the gba itself? Like an arduino has digital outputs. i know that the ext port must have some I/O capabilities, but other than that, is there any other inputs or outputs on the gba?

Thanks

WinterMute
Site Admin
Posts: 1338
Joined: Tue Aug 09, 2005 3:21 am
Location: UK
Contact:

Re: Gba Outputs

Post by WinterMute » Wed Oct 19, 2011 11:16 pm

Depends what you're looking for really - the link port lines can be directly controlled in general purpose mode, see http://nocash.emubase.de/gbatek.htm#sio ... urposemode
Help keep devkitPro toolchains free, Donate today

devkitPro IRC support
Personal Blog

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest